0%

DJ Botez Bucuresti

SHARE

DJ Botez Bucuresti

DJ Botez Bucuresti, la DJB events gasesti!

echipamente pentru dj mixer 543

Botezul este prima petrecere a copilului dumneavoastra, considerat a fi numirea oficiala a copilului, chiar daca acesta din punct de vedere legal a primit un nume si un certificat de nastere cu cateva luni inainte.

Prin definitie botezul este un ritual crestin prin care ii se acorda copilului un prenume, acest eveniment fiind sarbatorit printr-o petrecere. In acest caz, romanii au o expresie: “Daca e petrecere, petrecere sa fie!” si unde sunt petreceri de calitate, suntem noi!

Suntem prezenti la botezuri in Bucuresti de peste 6 ani si am reusit in tot acest timp sa organizam sute de botezuri la care invitatii au trait momente de neuitat datorita echipei noastre de DJMCursitoare, fotograf si cameraman, completata de tehnicieni de sunet si lumini.

In functie de dorintele dumneavoastra si de marimea botezului, va punem la dispozitie pachete flexibile, care pot include sau exclude diverse echipamente sau membrii ai echipei prezente.

Echipamentele sunt de calitate superioara, achizitionate impreuna cu tehnicienii nostri priceputi in ale tehnologiei de ultima generatie precum: playere profesionale, mixere de inalta calitate, laptopuri cu placi de sunet profesionale, lumini, microfoane cu cablu si wireless pentru karaoke, boxe active de putere cu o calitate a sunetului ireprosabila.

Contactati-ne completand formularul de pe pagina de contact sau telefonic la numarul afisat pe aceeasi pagina.

Play Cover Track Title
Track Authors

Pin It on Pinterest

Share This